Sidens indhold starter her:

Public Administration Awards i det Vestlige Balkan

Jeg var en af tre eksterne vurderingsmænd der skulle bedømme og udvælge Covid-specifikke offentlige tjenester og applikationer fra det Vestlige Balkan indenfor digital forvaltning, digital økonomi, e-sundhed, e-læring og sociale innovations områder, på foranledning af Regional School of Public Administration (ReSPA) og OECD-SIGMA.

I efteråret 2020 var jeg en af tre vurdeingsmænd, der skulle bedømme g udvælge offentlige tjeneste projekter og applikation fra det Vestlige Balkan indenfor digital forvaltning, digital økonomi, e-sundhed, e-læring og sociale innovations områder, på foranledning af  Regional School of Public Administration (ReSPA) og OECD-SIGMA.

"Public Administration Awards in the Western Balkans" (PA Awards) var et unikt prisuddelingssystem oprettet af ReSPA og OECD/SIGMA for at fremme initiativer og støtte etableringen af stærke offentlige forvaltningsstemer på det Vestlige Balkan. Formålet med 2020 PA Awards var at identificere, fremme, lære fa og annerkende inspirerende praksiser, initiativer, tjenester og foranstaltninger igangsat af offentlige forvaltninger under coronavirus (COVID-19) krisen på det Vestlige Balkan.

Mere information: https://respaweb.eu/102/pages/59/about

 
Copyright © 2010-2022 c/o Thomasen. All rights reserved.