Sidens indhold starter her:

Domicil Online - En hus log

Min "corona-hobby" har været at udvikle en webapp så du kan styre dit(dine) hjem. Brugere kan lave optegnelser over deres hjem - deres domicil, men kategorisere informationen så den kan findes igen. Man kan lave log optegnelser, opgavelister, huske post-it's, gemme kvitteringer, og guides. Brugere kan kategorisere efter rum/områder, service nummer kontakter, de ting man har og begivenheder.

Har forsikringen nogen sinde spurgt dig om dokumentation i forbindelse med tyveri eller skader? Hvis du vil sælge dit hus, kan du opbygge anvisninger på hvordan al ting fungerer og hvornår du købte, installerede, udbedrede, malede, plantede osv. de forskellige ting.

Invitér gæster til dit domicil

Når du har oprettet et domicil, så bliver det en "domicil gruppe", og du kan invitere andre til at se dit domicil som gæster. Det kan være nyttigt hvis du vil dele oplysninger om dit hjem med din partner eller andre familiemedlemmer, så de kan se hvilke optegnelser du har lavet.

Du kan også dele en kopi af enkelte sider med offentligheden, sådan at det får et link der kan ses af enhver på internettet.

Så hvem er Domicil Online til?

Tja, det er for alle der bor et eller andet sted og som har brug for at gemme og kategorisere oplysninger om deres hjem, så de kan finde informationen senere. Alle er velkommen til at bruge det.

Domicil Online er gratis at bruge og du kan tilgå det på https://domicil.online/da

 
Copyright © 2010-2022 c/o Thomasen. All rights reserved.