Sidens indhold starter her:

om coThomasen

Ny teknologi og eGovernment

Hvad dette website handler om

På dette website kan du både finde synspunkter, cases, så vel som tips og tricks til både eGovernment (digital forvaltning) og teknologi. Der vil være specielt fokus på

  • nye teknologier der er på vej
  • og hvordan tekonologien generelt forandrer os, vores præferencer og vores adfærd

Om Louise Thomasen

Foto af Louise Thomasen Jeg er cand scient pol fra Århus Universitet med EDB specialisering, som det hed dengang. Computere og teknologi har altid fascineret mig, og jeg har altid haft en speciel forkærlighed for databaser. Men, teknologien for sig selv er meningsløs, det er hvad den kan gøre for os og hvordan den ændrer vores livsvilkår, der har min interesse. 

eGovernment og teknologi

Ved at kombinere statskundskab, offentlig administration og teknologi bevægede jeg mig længere og længere ind på eGovernment området, både som konsulent og som ekspert. eGovernment drejer sig ikke bare om at "sætte strøm til det offentlige" - det handler om meget mere, nemlig om  hvordan teknologien i samarbejde med reorganisering af offentlig forvaltning og dets processer kan give os  en mere effektiv offentlig sektor der styrker og selvstændiggør os borgerne - og helst for færre penge.

Mine erfaringer

Jeg har arbejdet med IT i over 25 år. Fra og med 1997 og 10 år frem som konsulent på Teknologisk Institut, med speciale i emner der relater sig til videnssamfundet . Jeg arbejdede specielt med analyser og evalueringer af informationssamfundet, samt design, udvikling, implementering og analyse af IT systemer og værktøjer. Endvidere forestod jeg en del webudvikling for en række forsknings- og udviklingsprojekter.

Jeg har arbejdet med både offentlige og private, såvel som danske og international kunder så som Europa Kommissionen, specielt General Direktoratet for Informationssamfundet.

I 2007 forlod jeg Teknologisk Institut for at arbejde i den private sektor hos en mindre software udviklingsvirksomhed (YaWah.com) som support manager. YaWah.com var specialisert sig i dynamiske billedbehandlings produkter. YaWah.com blev senere købt af Adobe Systems Inc., som jeg nu har forladt for at være freelance konsulent.

I øjeblikket arbejder jeg for Verdensbanken, som konsulent og ekspert  på en projektopgave for Information Technology Authority (ITA) i Oman, og med landene på det Vestlige Balkan som ekspert for Regional School of Public Administration (ReSPA) in Montenegro.

 
Copyright © 2010-2022 c/o Thomasen. All rights reserved.