Sidens indhold starter her:

Sultan Qaboos Award for Excellence in eGovernment

I oktober 2012 var jeg medlem af den uafhængige internationale jury der udvalgte det bedste digitaliserings projekt i Oman.

 

Grouppe billede af Sultan Qaboos Awards for Excellence in eGovernment juryen, awards management teamet og ITA's bestyrelse

Som en del af Oman's strategi for at forbedre samfundets viden og færdigheder indenfor informations teknologi (IT), afholder  Information Techonlogy Agency of the Sultanate of Oman (ITA) en årlig prisuddeling: Sultan Qaboos Award for Excellence in eGovernment (HM Award). I oktober 2012 deltog jeg som medlem af den ufhængige internationale prisuddelings jury i udvælgelsen af de bedste digitaliserings projekter i  Oman.

Prisuddelingens formål er at "styrke det nationale informationssamfund til at udvikle et interaktivt, proaktivt og reaktivt elektronisk fællesskab der kan støtte e.oman visionen og styrke IKT delen indenfor  økonomisk, social og kulturel udvikling."

HM Awards juryen udvælger de bedste digitale projkter der har givet ekseptionelle resultater og innovationer indenfor IT i Oman. Dette inkluderer både offentlige og private enheder som har brugt IT til at øge produktivitet og præstationer, og som har forbedret Omans evne til at imødekomme borgernes behov, og som har udvist ekseptionelle resultater, udvist lederskab og innovation inden for brugen af IT, både med hensyn til at spare tid og ressourcer, og ved at forbedre eller eliminere ineffektive og formålsløse praksis og procedurer, og/eller forbedret adgangen til kvalitetsservices, kommunikation og information indenfor offentlige og private institutioner.

Den internationale jury handler uafhængigt af interesser, den er apolitisk og skal kun følge de regler og retningslinier der er publiseret for prisuddelingen. Alle juryens valg og prisuddelings beslutninger er endelige, og kan ikke efterfølgende anfægtes.

 
Copyright © 2010-2022 c/o Thomasen. All rights reserved.